Ангелот на Викторија Сикрет: Се чувствував како проститутка

Поранешниот ангел на Викторија Сикрет Кајли Бисуит вели дека се откажала од кариерата бидејќи додека чекорела по пистата се чувствувала како проститутка.

- Додека чекорев по пистата се чувствував како проститутка облечена во долна облека, вели манекенката.

Инаку, таа е тешка 52 килограми а била етикетирана како дебела манекенка.

најчитано сега