ФОТО: И ЛЕброн Џејмс има свои маани - погледнете ги неговите страшни стапала

И најдобрите имаат маани. Погледнете ги страшните стапала на најдобриот NBA играч, Леброн Џејмс!

03.09.2013 - 11:55

најчитано сега