ФОТО: „Има ли на ФИНКИ економски смер“ - неинформирана студентка ја насмеа Македонија

Познато е дека студентите ги фаќа паника и се во вистински хаос за време на уписите на Факултетите, но оваа студентка е толку збркана и неинформирана, што ја насмеа цела Македонија.

Таа прашува дали на Факултетот за информатички науки и изжиниерство имало правен и економски смер...

04.09.2013 - 14:23
Фото: 
Пулс24

најчитано сега