ФОТО: Клуни ја изневерува девојката - фатен во прегратките на поранешната девојка

Британскиот печат неделава го улови познатиот холивудски актер Џорџ Клуни во Лондон прегратките со прекрасната хрватска манекенка и телевизиска презентерка Моника Јакшиќ. Актерот веднаш ја демантираше ваквата весто, велејќи дека истата е измислена и со цел да се подигне продажбата на весниците се измислуваат секакви скандали и покрај тоа што истите не се случваат. Сепак Клуни не можеше да одговори на сликите кои го кажуваат сосема спротивното.

 

 

најчитано сега