Хостеси, шанкери, келнери - ексклузивен ресторан од Катар бара работници од Македонија

Врвен луксузен ресторан од Катар на принцип самопослужување, во срцето на најлуксузниот трговски центар во Доха, на 27 септември 2013 година во просториите на Агенцијата ГЛОБАЛВОРК ќе интервјуира кандидати за следниве позиции:

ПРОДАВАЧИ ВО ОДДЕЛ ДЕЛИКАТЕСИ (СИРЕЊА И МЕСНИ ПРОИЗВОДИ)

ПРОДАВАЧИ ВО ОДДЕЛ ПЕЦИВА

ПРОДАВАЧИ ВО ОДДЕЛ КОЛАЧИ И ЧОКОЛАДИ

ШАНКЕРИ ВО ОДДЕЛ КАФЕ И ПИЈАЛАЦИ

КАСИЕРИ ЗА РАЗЛИЧНИТЕ ОДДЕЛИ

ХОСТЕСИ

ГЛАВНИ КЕЛНЕРИ

ПОМОШНИЦИ ВО КУЈНА

Презентација на ресторанот и условите за работа ќе се врши секој вторник и четврток во 12.00. во просториите на Агенцијата ГЛОБАЛВОРК на ул. Даме Груев 7/9-2, Скопје, почнувајќи од  22 август 2013 година.

ГЛОБАЛВОРК е Агенција за посредување при вработување во земјата и странство со наплата, која работи согласно Одобрение бр. 08-4764/3  издадено од Министерството за труд и социјална политика на Република Македонија.

Кандидатите треба да зборуваат англиски јазик и да имаат искуство во наведените позиции.

Сите заинтересирани кандидати да испратат резиме на англиски јазик на:

rosana.lotski@globalwork.com.mk (за позиција – продавачи за разни оддели)

stela.bardo@globalwork.com.mk (за позициите – касиери, шанкери)

Daniela.d.petreska@globalwork.com.mk (за позициите хостеси, главни келнери, помошници во кујна)

 

 

15.08.2013 - 22:40

најчитано сега