Каменуван возот Скопје-Кичево

Во текот на вчерашниот ден околу 17 часот на патниот премин во селото Кондово, група деца го каменувале возот со број 662, кој сообраќал на релација Скопје-Кичево.

При каменувањето било скршено едно стакло. За среќа, повредени лица нема.

12.10.2013 - 14:13

најчитано сега