Кире Наумов и официјално ја поднесе својата кандидатура за претсдател на СДСМ

Кире Наумов и официјално ја поднесе својата кандидатура за претседател на СДСМ. Пред неколку минути, канидатурата на Наумов пристигнала во централата на Бихаќка. Наумов вели дека очекува фер и демократски избори кои ќе овозможат СДСМ да добие претседател кој ќе ја направи партијата вистинска алтернатива на владејчката ВМРО-ДПМНЕ

најчитано сега