Најубавата жена на светот си ги мрази забите

Ангелот на Викторија Сикрет и една од најсексапилните и најубавите жени на светот, Адриана Лима, изјави дека си ги мрази забите.

Таа вели дека порано мислела дека никому никогаш нема да му биде привлечна со забите кои ги има.

Адриана додава дека и денеска сеуште ги мрази своите заби.

најчитано сега