Наместо железо пронашле Палестинци - еве што се случувало на „Богородица“

Вчера вечерта, на влез во Македонија, на граничниот премин „Богородица“, македонската царина заедно со полициска екипа извршила преглед на вагони од товарен воз.

Во еден од вагоните, наместо  железни котори, биле пронајдени четворица Палестинци кои сакале нелегално да влезат во државава. По обавениот разговор, лицата се депортирани во Грција.

најчитано сега