Дојавата за бомба во Министерството за економија била лажна

Дојавата за бомба поставена во Министерството за економија на Македонија била лажна, дознава Пресс 24.

Имено, екипите за антитероризам веднаш пристигнаа на местото на настанот и  брзо си ја завршија својата работа, со што открија дека нема бомба во зградата на седум спрата и дека дојавата била лажна.

 

најчитано сега