Сопственик на фирма од Куманово сексуално се изживувал врз работничка

42-годишниот кумановчанец М.П. ја злоупотребил својата положба и сексуално се зиживувал врз своја вработена.

Кумановчанецот во повеќе наврати на вработената во фирмата и пуштал видео материјали со порнографска содржина и вршел други полови дејствија над истата.

За делото кое го направил кумановчанецот си заработи притвор во траење од 30 дена.

ФОТО: Таратур

најчитано сега