ФОТО: Нива со марихуана во кумановско

Р.А.(20) и Е.А.(20) се приведени вчера попладне на локација во атарот на село Алешевце, на која имало насад од растението „канабис сатива“, а кој подолг период била под опсервација нан полицијата.

најчитано сега