Шупачки стандарди за шупачки народ

Психијатри делувајте. Ја молам докторскава фела у државава да ни се обедини и под итно да делува пошо состојбава со народов наш напатен станува алармантна. Забегаа луѓево со некои бедни ликови, те Бандинија, те Саваши те пичке материне… .Додека државата ни пропаѓа у секое можно поле народов наш гледа турски, индијски серии, го слуша Синан за нова година, свршава на Шабан а пљука по Боки 13. А не контам зашто плукање по Боки? Затоа шо јавно кажа дека ова е најсељачка нација на светов? 

Целиот пост прочитајте го на блогот на Комита, Приказни од булеварот

најчитано сега