Седници на Законодавно-правната комисија и Комисијата за култура

Во македонското Собрание денеска седници ќе одржат Законодавно-правната комисија и Комисијата за култура.

законодавно-правната комисија денеска ќе расправа за Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за градење во прво читање и Предлогот за изменување и дополнување на Буџетот на Република Македонија за 2013 година.

На дневен ред на Комисијата за култура е Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за заштита на културното наследство во прво читање. 

21.10.2013 - 08:22

најчитано сега