Налетал на неексплодирана бомба додека копал - непријатно изненадуање за пехчевчанец

Жител на Пехчево вчера попладне во 13:30 часот, вршејќи земјоделски работи,  на местото викано .„Говедарник“ пронашол неексплодирана рачна бомба непозната марка.

Откако пехчевчанецот го пријавил случајот, стручно лице ја подигнало бомбата за натамошна постапка. 

ФОТО: Дневник

најчитано сега