Граѓаните со масовна поддршка за владините напори да се привлечат странски инвестиции

Две третини од граѓаните на Македонија ги поддржуваат владините роуд шоуа, покажува последната анкета на Институтот Димтрија Чуповски. Според неа, речи си две третини од Македонците и над половина етнички Албанци даваат поддршка на напортите на Владата да привлече странски инвестиции.

 

најчитано сега