Откако бил прегазен, преку неговиот леш поминале уште три возила

Додека се движел низ пателата Зајечар - Књажевац лицето К.Д. било прегазено по што паднало на автопатот. Да биде трагедијата уште поголема, низ починатото тело потоа поминале уште три возила. Тој бил прегазен кај селото Горно Зуниче, каде што на него налетал возач, кој веднаш побегнал од местото на настанот. Не приметувајќи го, преку неговиот леш, поминале уште три возила.

 

најчитано сега