Откажан претседателскиот самит во Охрид

Претседателскиот самит во Охрид нема да се одржи. По серијата дипломатски политички игри околу програмата за учество на претседателот на Косово македоснкиот претседател пресече самитот да не се одржи.

Неговата официјална изјава се најавува за 16 часот.

најчитано сега