Пешевски ќе го пушти во употреба локалниот пат Мала Река - Калуѓерец

Денеска вицепремиерот задолжен за економски прашања Владимир Пешевски ќе присуствува на пуштањето во употреба на локалниот патен правец Мала Река - село Калуѓерец, во Македонски Брод.

На пуштањето во употреба на локалниот патен правец ќе присуствува и градоначалникот на општина Македонски Брод, Милосим Војнески.

ФОТО: Журнал

најчитано сега