Се поголем број убијци шетаат по улиците на Србија

 Бројот на убиства во Белград е речиси двојно поголем во споредба со минатата година, а сторителите се почесто се млади луѓе, јави српската државна телевизија РТС.

Најкритично време е викендот, а убијците и убиените се почесто се млади луѓе. 

Изминатите три години во цела Србија се извршени во просек од 130 до 140 убиства. 

најчитано сега