Со трактор се превртел во канал - загина земјоделец во Струмичко

Со трактор се превртел во канал за наводнување и починал. Несреќа ги вознемири жителите на струмичко Радово. Нивниот соселанец  Петре К. (50) на местото викано Барово додека ги вршел земјоделските рабои паднал со трактор во канал при што тракторот го потиснал и починал на лице место. Полицијата извршила увид 

најчитано сега