Станија сепак се одлучи да абортира?

Станија Добројевиќ која наводно остана трудна од своето момче Филип во реалното шоу Фарма, се одлучила да абортира во петтиот месец од бременоста.

Имено, Станија се одлучила да и стави крај на бременоста за која не знаел никој, дури ни нејзиното семејство.

Наводно Станија рекла дека има циста на јајниците и дека мора да оди на лекар, па тоа време го искористила за да го абортира детето.

најчитано сега