ВИДЕО: Чудовиште од лисја - уште една хорор скриена камера

За Ноќта на вештерките во еден парк во Полска беа поставени неколку тикви кои сите случајни минувачи застанаа да ги погледнат и фотографираат. Сепак, овие луѓе не знаеја што ги очекува....

01.11.2013 - 11:34

најчитано сега