ВИДЕО: Екрем упорен - ја наговара Станија да игра стриптиз на Фармата

Повеќе од јасно е дека Екрем и го има меракот на Станија, но овојпат не се откажува. Тој ја наговара да има стриптиз во куќата.

најчитано сега