ВИДЕО: "Гарантирам" - еве што вели Дензел Вашингтон во секој филм

Сте забележале ли дека Арнолд Шварценегер не е единствениот кој повторува исти реченици во секој филм? Тоа го прави и легендарниот Дензел Вашингтон. Тој во секој филм нешто гарантира...Уверете се и самите...

најчитано сега