ВИДЕО: Геј заболен од сида се фрли од далновод

Повеќе од пет противпожарникарски возила биле во подготвеност, обидувајќи се да го спасат момчето која девет часа стоело на врвот на далноводот и се заканувало дека ќе скокне. Трудот бил залуден затоа што момчето и покрај убедувањата на пожарникарите скокнало од височина поголема од 20 метри. 

„Се обидовме со се што можевме за да ја исполниме мисијата, а тоа да го спасиме“, изајвил началникот на противпожарната бригада Колонел Катано. 

Неговата поранешна професорка на Фејсбук напишала дека момчето постојано се жалело и било уморно од животот и постојано го молело бога да го земе. Неговото евангелистичко семејство не ја прифатила неговата болсет и хомосексуалност и го отфрлила. 

 

 

најчитано сега