ВИДЕО: Громогласен аплауз за Дамјан Пејчиновски во Белорусија

Со моќен, енергичен и впечатлив настап, познатиот гитарист Дамјан Пејчиноски буквално ги собра аплаузите од белоруската публика.

ВИДЕО: Засе.мк

најчитано сега