ВИДЕО: Има повеќе луѓе отколку вода - ова е гужва на базен!

Екстремните температури во Кина доведоа дури 14.000 илјади посетители на еден базен.

Доколку мислевте дека на нашите базени е гужва по видеово сигурно ќе се предомислите.

најчитано сега