ВИДЕО: Како изгледа да се возите со брзина од 500 километри на час?

Вака изгледа да се возите со 500 километри на час. Ова видео е снимено во Јапонија. Се работи за јапонското метро кој сообраќа од Токио до Осака и вози со брзина од 500 километри на час.

најчитано сега