ВИДЕО: Нема да им верувате на очите - човеков буквално лебдеше во воздух

Прво го исвиркаа, а потоа се воодушевија од него. Ова е човекот кој ја освои публиката на Америка има талент.

Тој буквално лебдеше во воздух, иако на почетокот на никој не му беше јасно што се обидува да направи.

Погледнете го Дени Волвертон.

најчитано сега