ВИДЕО: Никој не игра поубаво брејкденс од оваа 7 годишна Македонка

 

Вања Секулоска има само 7 години и има огромен талент за брејкденс со кој го освои првото место во категоријата брејкденс соло на Државниот натпревар во Скопје.

ВИДЕО: Аква

најчитано сега