ВИДЕО: СДСМ ја најде изгубената тетка на пратеникот - „Се за љубов“ во македонското Собрание

СДСМ обвини дека тетката на Малиша Станковиќ добила вработување преку проектот на Владата за 1600 вработувања во Македонски шуми. Интересно, мајката на Малиша Станковиќ, нема сестра

22.10.2013 - 19:33

најчитано сега