(ВИДЕО) Вучиќ: Поради заканите на Фејсбук, син ми вели дека ќе се убие

Немам зборови со кои би опишал како вчера мојот син кој има 15 години плаче и вика дека ќе се убие поради тоа што го добива на “Фејсбук“ и незнам за што уште друго. И за тоа сум јас виновен? Поради што? Поради тоа што се борев за Србите на Косово и Метохија?, изјавил Вучиќ.
Претходно, вакви пораки добивал и самиот Вучиќ по договорот во Брисел меѓу Белград и Приштина

најчитано сега