ВИДЕО: Заспа среде емисија во живо

Такер Карлсон, аналитичар и водител на вестите на Фокс заспа среде емисија во живо.

Кога се разбудил, Карслон мислел дека рекламите се уште траат, но сепак, не беше многу потресен околу дремката.

Снимката стана хит на Интернет.

04.09.2013 - 11:15

најчитано сега