Внимание: На 10 јуни може да добиете автомобил Тојота

  

Внимание! На 7-ми јуни во 23.59.59 завршува големата наградна игра на Кожувчанка и Синалко Внимание! Паѓаат награди! Главната награда во второто извлекување кое ќе се одржи на 10-ти јуни, во живо на Канал 5 Телевизија е новиот и прекрасен автомобил TOYOTA  AURIS.  

  Се што треба да направите е да купите Кожувчанка, Изворска, Синалко или Синета од 1,5 литар, да го испратите кодот на телефонскиот број 142 149 (5,9 ден СМС/со вклучен ДДВ) за да бидете во игра за новиот TOYOTA AURIS,3  скутери и 3 велосипеди.

  Ви посакуваме многу среќа. Можеби на Вас ќе Ви падне една од вредните награди! 

 

  Повеќе информации на: kozuvcanka.mk и на facebook.com/sinalcomk

најчитано сега