За сите што бараат работа - еве каде може да се вработите за 27.000 денари плата

 

Неколку државни институции вчера распишаа огласи за вработување. Се бараат соработници, раководители, советници

Огласите распишани вчера се објавени на веб страницата на Агенцијата за државни службеници и се однесуваат на пополнување работни места во Дирекција за заштита и спасување, Општина КАРПОШ, Министерство за правда – Биро за судски вештачења, Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство, Дирекција за технолошки индустриски развојни зони и Министерство за труд и социјална политика. На овој линк можете да ги видите деталите за работните позиции, но и да аплицирате.

19.08.2013 - 00:33

најчитано сега