Данела Арсовска поднесе листи во 4 изборни единици: Ова се нејзините кандидати

Кратко пред истекот на последниот рок, скопската градоначалничка Данела Арсовска и нејзината туку што преземена партија Нова Алтернатива ги поднесоа кандидатските листи за изборите.
Довербата од граѓаните ќе ја бараат во 4 изборни единици а во 5 и 6 изборна единица немаат поднесено листи.

Ова се кадрите на Нова Алтернатива

Нова Алтернатива , листи:

ИE 1

1.Данела Арсовска

2.Александар Кузинаков

3.Виктор Панчевски

4.Даниела Ќолеќеска

5.Ванчо Именски

 

ИЕ 2

1.Драги Митковски Книга

2. Гоце Трајковски

3.Дијана Неделкоска

4. Кирил Петров

5.Мартин Анѓеловски

 

ИЕ 3

1.Ирена Витина

2.Васе Коцев

3.Геге Демировски

4.Даниела Делева

5.Коце Михајлов

 

ИЕ 4

1.Ана Цамбулева

2.Блажо Настов

3.Џенгис Мемедоски

4. Ристе Марков

5. Сократ Ефтимовски

03.04.2024 - 09:34

Редакцијата на Press24 не сноси никаква одговорност за коментарите. Бидејќи се генерираат преку Facebook за нив важат правилата и условите на социјалната мрежа

најчитано сега