Во понеделник затворен сообраќајот на патот од Горно до Долно Лисиче

Во понеделник од 08 до 15 часот,  патот од Горно до Долно Лисиче ќе биде затворен за сообраќај. Истиот ќе биде пренасочен поради изведување на градежни работи.  

ФОТО: Канал 5

 

 

најчитано сега