50те најдобри македонски твитови

50то издание на најдоброто од твитер, се надеваме дека и овој пат успешно ги собравме најдобрите ,најуникатните твитови. И на крај се надеваме дека онаа бројка што оди напред ќе стане троцифрена.

Целиот пост на i999y прочитајте го тука

најчитано сега