Арачиновец фатен со оружје во својот дом

Вчера по наредба од Истражен судија извршен е претрес во домот и други простории на 28-годишниот О.М.од Арачиново.

Полицијата пронашла  еден пиштол, една автоматска пушка, 186 куршуми од различен калибар, пет рамки за автоматска пушка и три рамки за пиштол.

Пронајдените предмети се одземени со потврда за привремено одземени предмети и ќе бидат доставени за вештачење. 

08.09.2013 - 13:26

најчитано сега