Министерот Јанакиески во посета на Кавадарци

Денеска македонскиот министер за транспорт и врски, Миле Јанакиески,ќе ја посети општина Кавадарци.

За време на посетата, Јанакиески ќе оствари средба со градоначалникот на општината Александар Панов на која е предвидено да се разговара за  реализацијата на актуелните проекти во општината.

По средбата ќе бидат доделени ирешенија за легализација на бесправно изградени објекти во Кавадарци.

16.09.2013 - 11:51
Фото: 
Фактор.мк

најчитано сега