Четворица вооружени разбојници опустошиле банка во Илинден

Утринава е ограбена банка во општина Илинден. Сеуште нема детали за случајот, но, се претпостаува дека банката ја ограбиле четири вооружени лица. Не е утврдена сумата пари која завршила во рацете на разбојниците.

Според Вечер, разбојниците веднаш по грабежот избегале од местото на настанот. МВР трага по нив.

најчитано сега