Политика | 27.09.2016 - 09:27
Како што пишува Дневник, очигледно целната група и на овие нелегални снимки пуштени во јавноста се високите функционери...
Политика | 27.09.2016 - 09:14
Зоран Заев, наскоро треба да седне во некоја од обвинителните клупи на Основниот суд Скопје, укажува дека и нападот врз...
Македонија | 27.09.2016 - 08:18
Седницата вчера беше прекината поради немање деловнички можности за работа, откако специјалната јавна обвинителка...
Македонија | 27.09.2016 - 08:11
Денешниов празник е органски поврзан со вчерашниот празник, празникот на осветувањето на црквата на Христовото...

СТАВ

Каракамишева: Заев, Република Македонија не е твој пашалак

По секое интервју, по секоја дадена изјава, јавно кажан збор од Заев, човек останува со подотворена уста, со неверување за чуеното, со безброј прашања дали е и ова можно. Заев дефинитивно заслужи да има своја графа во...

Зошто не сакате да го разберете Заев, смртници?

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, го демантираше СДСМ. Да, се е во ред со вашиот вид. Добро прочитавте. Во живо, на терен - во Прилеп, пред прилепчани Заев уште еднаш го повтори истиот став за двојазичноста,...

Што мисли СДСМ кога мисли

СДСМ зборува за санирање на сиромаштијата што самиот ја создаде. СДСМ открил иновативен начин како да се справи со нешто што го направи на „иновативен“ начин. Имале лек за сиромашните, за луѓето што тие ги направија...