Тепачка помеѓу две групи ученици во Кичево - средношколец заврши со скршен прст

Вчера околу 14 часот и 20 минути во кругот на  средното училиште „Мирко Милевски“ и средното училиште “Дрита“ во Кичево, настанала тепачка помеѓу две групи ученици за време на големиот одмор.

  При тепачката, еден од учениците се здобил со (скршеница на прст од десната рака при што веднаш му била укажана лекарска помош.

 

најчитано сега