Сиријци се криеле во воз со сокови во Гевгелија

На железничката станица во Гевгелија се пронајдени неколку сириски државјани кои се криеле во воз со сокови.

Се работи за девет Сиријци кои се обиделе да влезат нелегално во Македонија.

Намерата на имигрантите била да заминат во некоја западно-европска земја.

 

најчитано сега