Конечно зад решетки криминалец кој крадел низ Скопје

Вчера постапувајќи по судска наредба, СВР Скопје го лиши од слобода 34-годишниот Александар Н. од Скопје.

Скопјанецот се барал за издржување затворска казна во траење  од три години, поради тешка кражба.

Истиот е спроведен во Затворот Идризово во Скопје.

најчитано сега