Кичево: Нарачале огревни дрва - со нив им донеле и змија

На дистрибутери на огревно дрво од Кичево им се случила навистина необична случка, кога дома заедно со дрвото донеле и змија, пренесе Нова Македонија.

Дистрибутерите ова утро натовариле камион со дрва во шума и со истиот дошле во градот, а кога ги давале дрвата на семејството кое ги нарачало, змија-отровница излегла од под еден трупец. 

Цела среќа е што змијата не успеала да ги касне работниците кои со голи раце ги растоварале дрвата од камионот. 

ФОТО: Идивиди

 

најчитано сега