ВИДЕО: Уште едно големо откритие на НАСА

Сончевиот систем зад себе остава опаш баш како оној на Кометите, велат од НАСА. 

НАСА го откри првиот прав доказ за тоа дека и сончевиот сиситем зад себе остава трага, во облик на детелина со четири листа и со должина од 150 милијарди километри.

Погледнете...

најчитано сега