Украдени пари од црква во Аеродром

Вчера била ограбена црквата  „Св. Ѓорѓи Победоносец“ во Горно Лисиче, општина Аеродром.

Оштетена е вратата, а обиени се и касите и земени се од 100 до 200 евра.

Полицијата трага по сторителите.

најчитано сега