Гори автомобил пред зградата на Царината


Гори автомобил пред зградата на Царината во Скопје. Црн дим може да се забележи од поголема оддалеченост. На местото на настанот се упатија противпожарните екипи. Се уште нема информации дали пожарот е подменат или пак станува збор за техничка неисправност на возилото. Инфомрацијата ја потврди и полицијата. 

најчитано сега